Вероватно највећи проблем са којим се млади суочавају је незапосленост, као и несигурност тржишта рада. Према подацима Републичког завода за статистику из 2012. године, стопа незапослености младих је изузетно висока – од младих старости од 15 до 24 година преко половине је незапослено, а према Eurofund-у преко једне трећине незапослених младих ни не тражи посао. . Према подацима Светског економског форума 2012. Србија је била у односу на проценат високообразованих људи који напуштају земљу у самом врху тадашње листе земаља. Можете помоћи тако што ћете запослити или дати финансијска и материјална средства образованим људима који могу започети своје сопствене послове. Можете нас контактирати путем мејла [email protected] или путем телефона 011/4118477 и 064/1205421
У животу се водимо максимом „Научи ме да пецам, па ћу сам уловити рибу“. Сматрамо да је савет уколико долази од добронамерних људи са искуством и знањем злата вредан, стога сматрамо да овај вид подршке може допринети стабилности и напретку нашег система. Можете нас контактирати путем мејла [email protected] или путем телефона 011/4118477 и 064/1205421
Досадашње искуство у реализацији пројеката јасно показује да је материјална подршка заступљенија у однусу на остале видове подршке. Многобројене компаније и фирме лакше се одлуче да донирају храну, сокове, изнајме или дају на реверс опрему са којом располажу и коју већ имају у свом асортиману. Нафтне компаније донирају нафту, месне индустрије се лакше одлуле да донирају робу а кондиторске компаније донирају слаткише итд. Морамо нагласити да овај вид подрше значајно утиче на успешну реализацију пројеката и програма. Апелујемо на фирме без обзира на њихове капацитете да сходно својм могућностима подрже активности тако што ће континуирано, али наменски донирати одређену количину производа за потребе јачања омладинског активизма.
Можете нас контактирати путем мејла [email protected] или путем телефона 011/4118477 и 064/1205421
Постоје активности и послови у Удружењу која захтевају финансијска средства. Удружење је непрофитно, и не припада организацијама које имају редовне приходе из буџета Републике Србије. Ова чињеница ставља многе организације у неповољан положај, и од чланова тима захтева непрестану активност која би требала да резултира проналаском финансијских средстава неопходних за сервисирање обавезних трошкова канцеларије. Поред редовних трошкова, постоје и многи други трошкови како би се успешно одржала и унапредила жељена активност.
Позивамо Вас да финансијски подржите рад нашег удружења а ми Вам обећавамо да инвестиција у младе није промашена инвестиција која је нестала у неповрат, већ је залог за будућност компаније и институције.
Можемо да поставимо рекламу на нашим сајтовима, платформи, друштвеним мрежама а уколико сте заинтересовани за јачу и интензивнију сарадњу можете нас контактирати путем мејла [email protected] или путем телефона 011/4118477 и 064/1205421
Млади имају многе иницијативе, да би биле успешне потребни су нам ментори који имају одређена искуства у тим областима. Уколико сте неко ко има времена, и жели да подели своје искуство, знање и контакте са активним младима добро дошли. Можете нас контактирати путем мејла [email protected] или путем телефона 011/4118477 и 064/1205421
Наш клуб (платформа) окупља значајан број млади из целе Србије и земаља региона. Мотивација младих је један од аспеката из широке лепезе активности са којим се Форум бави.
Уколио сте фирма, компанија или институција која види интерес да се представи младима на форуму или платформи(путем интернета) а уједно имате жељу да нас подржите, предлажемо да нас контактирате како би заједничким радом дошли до циљне групе на њихову корист те обострано задовољство. Можете нас контактирати путем мејла [email protected] или путем телефона 011/4118477 и 064/1205421
Чланови нашег клуба (платформе) су вредни, поуздани, културни, сналажљиви, школовани и енергични млади људи који своје принципе темеље на раду. Уколико сте неко коме су потребни млади људи који ће привремено и повремено бити ангажовани на пројектима које реализује ваша фирма или институција предлажемо да нас контактирате путем мејла [email protected] или путем телефона 011/4118477 и 064/1205421. Младима је потребно стицање искуства стога Вас позивамо да завирите у нашу базу људских ресурса.
Неко је давно рекао, „Уколико није било на медијима као да се није десило“. Посебну пажњу усмерићемо ка популаризацији омладинских иницијатива и јачању њиховог утицаја у локалној заједници. Како би успели у тој намери, апелујемо на све врсте медија у Србији и региону да преузимају најаве и објаве са портала www.forumvlasina.rs како би заједнички омогућили да се „Глас младих“ чује код шире јавности.
Један од циљева Форума је умрежавање младих и умрежавање организација. Ако сте удружење које жели да прошири своју сарадњу, анимира нове чланове и подиже своје капацитете на виши ниво пословања предлажемо да нас контактирате путем мејла [email protected] или путем телефона 011/4118477 и 064/1205421 Верујемо да ће заједничка платформа омогућити бољој организованости и већој видљивости наших активности. „Заједничка платформа за заједнички успех“.
Одлучили смо се за различите видове образовања, сматрамо да је едукација младих од врхунског значаја за бољи живот целокупне нације. Ако сте неко ко је компетентан и има вољу да своје искуство подели са младима молимо Вас да нам пишете путем контакт форме (Постани предавач) Делимо знање са онима који ће нас наследити!


Останите информисани уз нашу мејлинг листу.