Сви млади узраста од 15 до 30 година могу да учествују тако што ће се пријавити путем обрасца за учеснике, који се налази на www.forumvlasina.rs
Превоз се организује из регионалних центара (наведени у смерницама).
Лична документа је обавезно понети са собом (личну карту, индекс/ђачку књижицу, здравствену књижицу).
Наравно, свако малолетно лице је обавезно да са собом понесе сагласност родитеља. Сагласност мора бити оверена у суду или општини.
Да, на Форум је пожељно и веома битно да понесете своје уређаје како бисте могли да снимате, фотографишете све радионице, предавања, спортске манифестације и остала занимљива дешавања.
Пошто је реч о омладинском форуму у природном окружењу, претпостављате да је смештај организован у малим игло шаторима за две особе. Целокупан камп ће бити подељен на неколико камперских јединица. Спавање у шаторима је веома изазовно, али и јако занимљиво зато што су учесници Форума упућени једни на друге.
Сваки учесник Форума мора са собом имати довољну количину гардеробе (доњи веш, мајице, шорцеви, тренерке, папуче, патике, дуксерице, фармерке, кошуље, купаћи костим). Посебно је важно да сви учесници са собом понесу прибор за личну хигијену (паста за зубе, четкица за зубе, сапун, шампон, пешкир за туширање, пешкир за сунчање, средство против комараца итд.)
Сви учесници Форума су обавезни да присуствују свим дешавањима на кампу.
Да у кампу ће бити организована мобилна мини-продавница.
Цигарете неће моћи да се користе на радионицама, предавањима, у великим или малим шаторима. Употреба ће бити дозвољена поред ватре или на месту које је унапред предвиђено за конзумирање цигарета.
Сличних форума у Србији и окружењу, бар до сада, није било. „Форум Власина” је први камп оваквог типа у нашем региону.
Целокупан Форум посвећен је промоцији омладинског активизма, пројеката, организација, стога је пожељно да током трајања Форума део времена посветите промоцији својих организација и пројеката.
Да, могуће је, заправо, било би идеално када би омладинске и студентске организације, парламенти и клубови учествовали колективно и на тај начин унутар својих тимова стварали осећај припадништва и заједништва са осталим активистима из Србије и региона.
Да, потребно је понети своју пластичну чинију за храну и своју кашику и виљушку.
Предавања ће бити организована у великим белим шаторима.
С обзиром да се Форум организује на једном од наших најлепших језера, биће дозвољено купање у одређеном периоду у ограниченом делу, уз надзор инструктора.
На Власинском језеру не постоје ноћни клубови, али ће у кампу бити организовано дружење тј свирке.
Да, у кампу ће бити постављени мушки и женски тоалети, као и тушеви.
Да, на Форуму ће бити организовано дружење, музичке манифестације, спортска такмичења и друга занимљива дешавања.
Да, на Форуму ће бити места на којима ће сви учесници имати могућност да пуне своје телефоне.
Да, на Форуму ће бити присутни медицински тимови.
Да на Форуму ће бити постављене справе за вежбање.
Форум је место где ће млади имати могућност да се друже и стекну нова пријатељства.
Да, можете се пријавити са дечком или девојком.
У принципу, на Форуму није потребна већа количина новца зато што ће бити организована храна, смештај и превоз. Наша препорука је да понесете до 50 евра.
За све учеснике су обезбеђени сертификати по завршетку Форума.
Да, биће организована стална редарска служба која ће водити рачуна о сигурности и безбедности свих учесника током трајања Форума.
Сви учесници који имају личну опрему за камповање, могу је понети са собом и користити је на кампу.
Да, пожељно је понети кувало и мали решо на плин.

Останите информисани уз нашу мејлинг листу.