У склопу овог модула учесници Форума Власина 2017 имаће прилику да учествују у интерактивним радионицама на следеће теме:

 

  • Извори финансирања (бизнис план и фондови)
  • Комуникације-кризни менаџмент
  • Маркетинг (брендирање)
  • Креативне индустрије
  • Село 21-ог века 

 

Циљ овог модула је да ти пружимо неопходне информације и мотивишемо те за покретање личних иницијатива. Живимо у времену када је бити предузимљив један од основних предуслова за успешан лични развој. Стицање модерних вештина може ти помоћи да независно од подршке система креираш своје сопствене послове.

Форум ти пружа могућност да сазнаш занимљиве приче од успешних људи из Србије и региона. Учествујући на интерактивним радионицама повећаваш шансу да лакше и брже савладаш и превазиђеш основне појмове у вези покретања бизниса.

Србија је земља у којој многе делатности нису у складу са потребама тржишта, зато је један од циљева форума да, у години када је Влада Републике Србије прогласила за годину предузетништва, омогући стицање вештина и знања из области које ће младима помоћи приликом запошљавања и уопште допринети бољем/квалитетнијем животу заједнице и сваког појединца.

Теме радионица и предавања, као и слике гостију објавићемо парцијално по добијању потврде од стране предавача.

 

Останите информисани уз нашу мејлинг листу.