Уједињена Србија

Од самог оснивања бави се хуманитарним радом, едукацијом, волонтирањем, и уопште развојем омладинске политике на начин који је међу омладином препознатљив, јединствен и карактеристичан по томе што све активности координирају и воде млади људи.
img

Мисија организације представља подршку младима у реализацији њихових идеја и пројеката, кроз различите механизме и моделе интерактивног стваралаштва. Јачање омладинске политике и залагање за масовније учешће младих у локалној заједници, умрежавање и подизање капацитета омладинских и студентских организација за несметано функционисање.
Своје активности темељимо на културном стваралаштву са циљем да младима пружимо неопходну подршку у прихватању позитивних вредности и усмеримо их на интерактивност кроз различите радионице и пројекте.

Организатор Форума Власина је омладинска организација „Уједињена Србија“! Организација је настала на Факултету безбедности Универзитета у Београду 2008. Године. Покренули су је студенти, асистенти и професори који су из љубави према свом народу на Косову и Метохији организовали хуманитарне акције. Организација је захваљујући ентузијазму наших волонтера, а уз помоћ пријатеља и државних институција успешно реализовала велики број пројеката културног, хуманитарног, еколошког, образовног карактера као и пројекте међународне сарадње.

 
img

Останите информисани уз нашу мејлинг листу.